Comfort Merino Wol

Ontdek de talloze voordelen van ons merinowol ondergoed. We maken gebruik van Brubeck Wol perfectie, fijn Merino Wol gecombineerd met Synthetisch garen.

Ons comfortabele ondergoed biedt een unieke thermoregulerende werking, waardoor je lichaamstemperatuur stabiel blijft, ongeacht het seizoen. Dankzij de hoge elasticiteit en naadloze constructie sluit het perfect aan op je lichaam, zonder te kreuken of te knellen. Naast het beschermen tegen schadelijke UV-stralen, zorgt de natuurlijke merinoschapenwol ook voor een aangenaam microklimaat tussen je huid en kleding. Bovendien zorgen de luchtige en zelfreinigende eigenschappen van onze breisels voor een effectieve ventilatie van het lichaam en voorkomen ze onaangename geuren. Kies voor de hoogste kwaliteit en het ultieme comfort met ons merinowol ondergoed.

BRUBECK is er trots op te kunnen profiteren van partnerschappen met de merken Schoeller en Italfil, die gericht zijn op een productieproces dat innovatief is op het gebied van technologie en design. Samen zorgen we ervoor dat onze producten worden vervaardigd volgens strikte ecologische productie-eisen.

Hierdoor kunnen we onze klanten niet alleen comfort en luxe bieden, maar ook de zekerheid dat ze producten kiezen die zijn gemaakt met het welzijn van onze planeet in gedachten.

Ontdek de perfectie van BRUBECK WOL met onze gebreide stoffen die de kwaliteiten van wol en synthetische vezels moeiteloos combineren! 🐑

In onze collecties maken we gebruik van hoogwaardige Australische merinowol, bekend om zijn buitengewone zachtheid en delicate textuur. Deze wol beschikt over unieke eigenschappen die het tot de ideale grondstof voor kledingproductie maken. Door het slim te combineren met functionele microvezels, hebben we gebreide stoffen gecreëerd die uitblinken in uitzonderlijke kenmerken.

Ontdek het geheim van BRUBECK WOL-perfectie met onze tweelaagse gebreide structuur – de sleutel tot ongeëvenaard comfort! 💡 Onze breisels kenmerken zich door een doordachte tweelaagse opbouw. De binnenlaag, bestaande uit functionele microvezels, transporteert vocht efficiënt naar de buitenste laag van 100% merinoschapenwol. Deze buitenste laag is niet alleen zacht, maar ook extreem dun en delicaat, waardoor een ideale combinatie van comfort en functionaliteit ontstaat.